Møtehelger

SEMINAR OG MØTE

Lørdag 22. oktober 2022

m/Kari Edskerud Trønsdal og Øyvind Trønsdal
Elin og Helge Finnestrand


Tema: GUDS KJÆRLIGHET: Hva inneholder den? Er mottakerapparatet i orden?

Lørdag kl. 11-14: Seminar med lunsj. 
Lunsj: Kr. 100,-

Lørdag kl. 18: Møte.
Kafe etter møtet. 

Kari, Eivind, Elin og Helge driver en organisasjon som heter Bibelsk legedom. Det er en virksomhet som gir Bibelsk undervisning om legedom til ånd, sjel og kropp - ut fra Jesu ord om at «Sannheten skal gjøre dere fri.» www.bibelsklegedom.no

Kari: Har vært i fulltids tjeneste siden 1990-tallet som sjelesørger, forfatter og forkynner. Hun har studert Pastoralpsykologi bl.a. ved Wheaton College i USA, produsert egne seminar om Bibelsk legedom, som hun har holdt både i Norge og internasjonalt. Hun har skrevet flere bøker, samt oversatt og utgitt andre bøker. Kari har startet og driver Kairos Forlag, og har erfaring fra forretningslivet. Kari er gift med:
Øyvind: Som har betydelig erfaring fra lederstillinger i norske og internasjonale selskaper. Han har ledet selskaper både i Norge, Sverige og Danmark. Øyvind har også erfaring som konsulent med rådgiving og veiledning av ledere. Han driver nå egne selskaper sammen med sin kone Kari.
Elin og Helge: er først og fremst mor og far, og har et pastoralt kall over livet sitt. De har lang erfaring fra menighetsarbeid både fra lederskap, ledelse av husgrupper, som forbedere og som pastorpar. De brenner for å veilede og hjelpe mennesker med sønderknuste hjerter, slik at de får verktøy til å bygge en solid åndelig grunnvoll i eget liv. De lengter etter å se mennesker - ved Guds hjelp - bli satt fri og gjenopprettet i ånd, sjel og kropp. Gjennom egne erfaringer og legedomsprosess besitter de mye kunnskap som de ønsker å gi videre.

MØTEHELG

 m/Marita Orevi Tornes
18-19 November 2022

Mer info kommer

GUDS FARSHJERTEKONFERANSE 6-8 JANUAR 2023

m/UNNI & OLAV SLÅTTEN

Unni og Olav bor på Gjøvik. De er pastorer og grunnleggere av Familiekirken i Gjøvik og er ledere for Fatherheart Ministries i Norden. Paret har holdt A-skoler og Guds farshjertekonferanser i Afrika, India og Norden. De opplever at Gud har gitt dem et kall til å bringe Fars kjærlighet til Norden, og de har en gave til å formidle dette budskapet.


Mer info kommer etterhvert.