MØTEHELG

M/ÅSHILD BJØRK TØNNESEN & MARITA OREVI TORNES

1-3 Mars 2024


Denne helgen er vi igjen så heldige å få besøk av Åshild Bjørk Tønnessen og Marita Orevi Tornes. De tilhører begge menigheten Moria i Grimstad, og er begge forkynnere med sterk profetisk gave. Vi har stor forventning til denne helgen og å høre hva Marita og Åshild vil forkynne fra Herren.

Marita arbeider som evangelist på heltid og driver sin egen misjonsorganisasjon Eagles´ Ministry. Hun brenner for å føre mennesker til Jesus og har evangeliske kampanjer regelmessig i Afrika. Hun reiser også i Norge og Sverige for å trene mennesker i evangelisering. Hun elsker å tale om emner som handler om den intime relasjonen til Jesus, bønn, åndens gaver og å hjelpe mennesker til å komme ut i tjeneste for Herren og finne sitt kall. Indre legedom ligger også varmt på hennes hjerte, og hun har et sterkt vitnesbyrd om indre legedom der Gud lærte henne å tilgi.

Åshild reiser rundt å forkynner og hun har i hjertet og lengter etter å se alle Guds sønner og døtre leve i fortrolig samfunn med Ham, i den rette identiteten og autoriteten Jesus har gitt oss. Hun har også et sterkt vitnesbyrd om indre legedom. 

PROGRAM

Fredag kl. 19 - MØTE

Lørdag kl. 11 - SEMINAR. Egen påmelding om du skal delta.

Lørdag kl. 19 - MØTE

Søndag kl. 12 - MØTE

Link for påmelding til seminaret: https://pameldinger.no/e/bgyxhf

Seminaret koster 220,- pr. person og inkluderer lunsj.

Det blir kafè etter møtene fredag og lørdag med kaffe, kaker og mulighet til å kjøpe noe varmmat.

HJERTELIG VELKOMMEN!!


A-SKOLE Hjertehuset - Notodden 7-12 mai 2024

I mai -24 har vi endelig gleden av å ha en FARSHJERTE-SKOLE i Telemark. Dette er en drøm som blir til virkelighet og vi gleder oss stort til denne uka. Da kommer Unni og Olav Slåtten tilbake til oss, og sammen har de med seg Ingrid og Gunnar Dehli. De er alle 4 ledere i Fatherheart ministries. www.fatherheart.no

Det er mest vanlig å ha denne skolen over 1 uke, men vi har valgt å ha den helgen det er Kristi Himmelfartsdag. Vi begynner uken med noen kvelder, slik at flest mulig kan få dette med seg uten å måtte ta fri en hel uke. 


En A-skole er en skole om Guds Farshjerte. De fleste av oss har kunnskap i hodet om at Gud er far og elsker oss. En A-skole gir oss muligheten til å erfare at vi er hans elskede sønner og døtrer. Det er grundig bibelundervisning om Guds farskjærlighet til deg. Du får også tid og ro til å fordøye det Gud underviser i ditt hjerte.

Jesus hadde et hjerteforhold til Gud, som sønn av sin far. Johannesevangeliet viser at det Jesus sa og gjorde, var det Hans Far hadde sagt at han skulle si og gjøre. A-skole konseptet er en del av Fatherheart Ministries, som holder til på New Zealand. Det holdes mange A-skoler verden over hvor det er flere som underviser. Rammeverket for en A-skole er det samme over alt, men Gud ved sin Hellige Ånd gjør hver skole til noe unikt for deltakerne.

All undervisning bygger på hverandre og det er derfor viktig at du er med på alle undervisningsbolker. Så du må sette av hver dag, hele uka, for å være med. Dersom kursholder er engelsk talende vil undervisningen skjer hovedsakelig på engelsk, med tolking til norsk.

Det er ikke uvanlig å gå på flere A-skoler. Hvorfor? En A-skole er ikke et kurs og noe man lærer og så kan man det. En A-skole leder deg inn i et nytt liv som fri sønn / datter av din himmelske Far. Det handler om å ta del i rikdommen vi har i Kristus, å ta imot åpenbaring og la det bli levende ved Guds Ånd. Når man først har smakt noe så godt, vil man ofte ha mer.

Vitnesbyrd
Kay-Morten, en tidligere deltaker skriver:

Jeg har hørt mange Guds Farshjerte undervisninger, og blitt rikt velsignet av de. Men aldri har jeg opplevd et slikt Guds nærvær, og en så solid undervisning som det Dass og Rani gav på A-skolen jeg tok i 2017. Det kostet meg og familien mye å ta fri en hel uke, reise bort fra barna og sette av så mye tid til et slikt møte med Gud. Men det var verdt det!

De første dagene gråt jeg mye og gikk dypere enn noen gang i min identitet som et Guds barn. Resten av uka kjente jeg hvordan salvelsen, lovsangen, undervisningen, den lette tonen til Dass og Rani, atmosfæren og ikke minst det tydelige Guds nærværet fylte meg, løftet meg opp, forfrisket meg og satte meg trygt i min himmelske Fars fang.

Å oppleve Gud som far, og bli betjent gjennom en slik skole, er som å få på plass en hjørnestein alt annet i livet kan hvile på. Barna fikk hjem en bedre far. Kona fikk hjem en fornyet mann. Og selv fikk jeg en trygghet om at jeg er elsket, jeg fikk hvile, og jeg fikk tid sammen med pappa Gud som jeg sårt trengte.

Det var mange slags deltagere på A-skolen. Utbrente ledere, folk som søkte hvile, noen som bare lengtet etter å få være med Far, andre som hørte budskapet og erfarte det for første gang. Det gav meg også mye, at vi var så ulike, men sammen kunne få være ekte og ta imot det Gud hadde for oss og som mange av oss virkelig trengte.

Om lærerne

Unni og Olav Slåtten har båret åpenbaring om Guds Farshjerte i en årrekke og vært sentrale i å ta dette budskapet til Norge. Mye av tiden går til å undervise i og lede A-skoler i Norge, Danmark og Kenya. De har fem barn, åtte barnebarn.

Gunnar og Ingrid Dehli. Gunnar ble kjent med Jesus som barn. I tenårene og erfarte han å bli fylt av Den Hellige Ånd, noe som satte ham i brann for Gud. Noen betydningsfulle hendelser da han var tidlig i tjueåra, skapte en grunnleggende tillit i ham til Gud som Far. Ingrid ble kristen som ung voksen. Etter å ha fått en døv sønn, ble de opptatt av å formidle Fars kjærlighet til døve. Dette åpnet dørene for dem til å tjene blant døve. Da de kom i kontakt med Fatherheart Ministries, fikk de en dypere forståelse av hvordan Far vil vise sin kjærlighet til både døve og hørende. I de senere åra har de holdt Farshjerteskoler sammen i Norge og Gunnar har hatt skoler for døve i flere land, spesielt i Afrika.Gunnar og Ingrid bor i Oslo og de har tre sønner som alle er gift og har gitt dem åtte barnebarn.Påmelding

Pris: kr 3500,- inkluderer skoleavgift og kost som blir servert på skolen. Lunsj og Middag. Overnatting ordnes av deltagerne selv. 

Kr. 500,- betales ved påmelding. Påmelding gjøres via denne linken: https://pameldinger.no/e/qxtdyi

Resterende beløp 3000,- betales senest 30.April til konto nr :2610 17 97715.

Ved spørsmål kan det sendes epost til Steinar/Bente: post@hjertehuset.org

Noen muligheter for overnatting er:
Notodden Hotel
Brattrein Hotel
Notodden Camping
Notodden bobilcamping
Airbnb.no


KONFERANSE-HELG

M/MARTIN REEN

23-25 AUGUST 2024

Denne helgen har vi igjen gleden av å få besøk av Martin Reen. Vi er så takknemlige for det Martin gav oss forrige helg han var hos oss, og det anbefales å sette av denne datoen. 

Martin brenner for at Kristi kropp skal få en dypere åpenbaring om Fars kjærlighet og vår identitet i Kristus. Han har i mange år reist over hele verden og betjent profetisk legedomstjeneste med fokus på indre legedom og en livsstil preget av Fars kjærlighet.

Martin er forfatter av flere bøker og driver podcasten "Martins podd" der han underviser om Fars kjærlighet, korsets kraft og det overnaturlige livet med Jesus.