Arrangementer

MØTEHELG

20 - 21 MAI 2022

m/Thomas Johannessen

Thomas er 41 år, gift med Kari, og sammen har de 3 barn.

Han har vært aktiv i menighetsliv med tjenester på ulike nivåer og områder gjennom mange år. Både ungdomsarbeid og lederskap under sin tid i Filadelfia Arendal, pastor i pinsemenigheten på Evje før han de to siste årene har vært med å plante Himmelpartner bibelskole i Grimstad.

Hans forkynnelse er preget av et sterkt fokus på den troendes identitet i Kristus og viktigheten av et riktig bilde av Gud som vår Far. I dette bærer han en naturlig tro på og formidling av friheten og autoriteten som følger dette.

Den profetiske gaven er en viktig del av hans tjeneste, da spesielt med vekt på å utruste alle troende til å utvikle sine profetiske sider. - Alle kan høre Guds stemme, og alle er kalt til å formidle Hans hjerte til mennesker som Gud elsker.

FREDAG 
Møte kl. 19
Kafé etter møtet

LØRDAG
Seminar m/lunsj kl. 11-14 
Lunsj kr. 100

 Møte kl.  18
Kafé etter møtet 

Thomas skriver på sin Facebook-side: "Om få uker har jeg gleden av å besøke en flott gjeng i «Hjertehuset» på Notodden for første gang. Jeg tror det kommer til å bli fine dager der 20-22 mai. Det blir dager fylt med Faderens livsforvandlende kjærlighet og nåde. Gud ønsker å åpenbare Seg for deg på nytt. Og i ett slikt klima finnes det alltid helbredende kraft, virkelig gjenopprettelse og sann frihet. Så dersom du trenger å fornye ditt syn på : «Hvordan Gud virkelig er, hvem du virkelig er - og hva som skjer i ditt liv når du ser og erfarer Sannheten», så er du inderlig velkommenDet blir mye rom for profetisk betjening, og jeg tror flere kommer til å se Gud, og seg selv på en fornyet måte etter vår tid sammen.- det vil kunne endre forutsetningen for dagene som ligger foran deg"

GUDS FARSHJERTEKONFERANSE 
6-8 JANUAR 2023

m/UNNI & OLAV SLÅTTEN

Unni og Olav bor på Gjøvik. De er pastorer og grunnleggere av Familiekirken i Gjøvik og er ledere for Fatherheart Ministries i Norden. Paret har holdt A-skoler og Guds farshjertekonferanser i Afrika, India og Norden. De opplever at Gud har gitt dem et kall til å bringe Fars kjærlighet til Norden, og de har en gave til å formidle dette budskapet.

Mer info kommer etterhvert.