KONFERANSE-HELG

M/MARTIN REEN

16-18 AUGUST 2024

Denne helgen har vi igjen gleden av å få besøk av Martin Reen. Vi er så takknemlige for det Martin gav oss forrige helg han var hos oss, og det anbefales å sette av denne datoen. 

Martin brenner for at Kristi kropp skal få en dypere åpenbaring om Fars kjærlighet og vår identitet i Kristus. Han har i mange år reist over hele verden og betjent profetisk legedomstjeneste med fokus på indre legedom og en livsstil preget av Fars kjærlighet.

Martin er forfatter av flere bøker og driver podcasten "Martins podd" der han underviser om Fars kjærlighet, korsets kraft og det overnaturlige livet med Jesus.

MØTEHELG

M/ÅSHILD BJØRK TØNNESEN & MARITA OREVI TORNES

4-6 OKTOBER 2024


Denne helgen er vi igjen så heldige å få besøk av Åshild Bjørk Tønnessen og Marita Orevi Tornes. De tilhører begge menigheten Moria i Grimstad, og er begge forkynnere med sterk profetisk gave. Vi har stor forventning til denne helgen og å høre hva Marita og Åshild vil forkynne fra Herren.

Marita arbeider som evangelist på heltid og driver sin egen misjonsorganisasjon Eagles´ Ministry. Hun brenner for å føre mennesker til Jesus og har evangeliske kampanjer regelmessig i Afrika. Hun reiser også i Norge og Sverige for å trene mennesker i evangelisering. Hun elsker å tale om emner som handler om den intime relasjonen til Jesus, bønn, åndens gaver og å hjelpe mennesker til å komme ut i tjeneste for Herren og finne sitt kall. Indre legedom ligger også varmt på hennes hjerte, og hun har et sterkt vitnesbyrd om indre legedom der Gud lærte henne å tilgi.

Åshild reiser rundt å forkynner og hun har i hjertet og lengter etter å se alle Guds sønner og døtre leve i fortrolig samfunn med Ham, i den rette identiteten og autoriteten Jesus har gitt oss. Hun har også et sterkt vitnesbyrd om indre legedom.